εγγραφή

Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας επιλέγοντας την καρτέλα "Εγγραφή" και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά και σε περίπτωση που κάτι δεν συμπληρωθεί, το σύστημα θα σας ξαναεμφανίσει τη φόρμα, για να το συμπληρώσετε.

Ακολουθούν πληροφορίες για τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.

"Όνομα": καταχωρείτε το όνομά σας.

"Επίθετο": καταχωρείτε το επίθετό σας.

"Username": καταχωρείται το όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιείται μετά την εγγραφή σας για να συνδεθείτε στο site.
Προσοχή: σε περίπτωση που χρησιμοποιείται από άλλον χρήστη, μετά την αποθήκευση θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε την φόρμα ξανά με άλλο username.

"Εmail": καταχωρείτε το email σας. Στο email που θα δηλώσετε θα λαμβάνετε όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία. Σε περίπτωση που το καταχωρήσετε λάθος, ή προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.

"Επιβεβαιώστε to email": ξαναγράφετε το email σας για επιβεβαίωση.

"Κωδικός": καταχωρείτε τον κωδικό σας. Ο κωδικό σας θα πρέπει να είναι μοναδικός και να τον ξέρετε μόνο εσείς! (το username και ο κωδικός, σας χρειάζονται για να κάνετε σύνδεση στην ιστοσελίδα).

"Επιβεβαιώστε τον κωδικό": καταχωρείτε ξανά τον κωδικό σας για επιβεβαίωση. Προσοχή: τους κωδικούς που εισαγάγετε δεν τους γνωρίζουμε. Αποθηκεύονται στο σύστημα κρυπτογραφημένοι. Στην περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δημιουργήσουμε έναν καινούριο κωδικό.

"Διεύθυνση": καταχωρείτε την οδό και τον αριθμό σας.

"Πόλη": καταχωρείτε την πόλη σας.

"Χώρα": καταχωρείτε τη χώρα σας.

"Τηλέφωνο": καταχωρείτε το τηλέφωνό σας.

"Είδος εγγραφής": επιλέγετε αν είστε αγοραστής ή πωλητής.

Αφού ολοκληρώσετε την εισαγωγή των στοιχείων, θα πρέπει να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της υπηρεσίας και κατόπιν να επιλέξετε "Συμφωνώ" στο σχετικό πεδίο, για να μπορέσει το σύστημα να ολοκληρώσει την εγγραφή σας.

Μετά την εγγραφή σας θα επικοινωνήσει ένας από τους συνεργάτες μας, εντός 24 ωρών, για να σας ενημερώσει για την περαιτέρω διαδικασία.
Μόλις ολοκληρωθεί, είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο σύστημα.

κοστος πρωτης εγγραφής αγοραστή οριζεται στα 100€+φπα

Επικοινωνία

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 294 / ΤΚ12243 / ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

- 2105310848

Email: info@onlinebid.gr